Forleden dag var der en læser der spurgte efter et nyt indlæg i "women" kategorien - her er det så. 
Den næste inspirerende kvinde/pige i rækken er den danske model Caroline Brasch Nielsen. For det første er hun en af Danmarks smukkeste og bedste modeller, i følge mig. Hun gør det virkelig godt på det internationale plan, hun ses på de fleste catwalks under modeugen, og så er hun kampagne pige for Chloé. 
Men det er nu ikke så meget hendes modelkarriere jeg vil fokusere på i dette indlæg. Nej, det er hendes stil! Jeg er helt vild med hendes evne til at klæde sig farverigt på hver dag. Jeg er vild med at hun blander en masse prints og farver sammen, og stadig formår at få det hele til at passe sammen. Ja, jeg er bare generelt vild med Caroline Brasch Nielsen, og hun er derfor med på listen over de kvinder der inspirerer mig allermest. 
I kan i øvrigt følge hende på instagram @caroline_brasch

The other day one of my lovely readers asked for another "women" post - and here it is. 
The next inspiring women in the row is the danish model Caroline Brasch Nielsen. First of all, she is one of Denmark's most beautiful and talented models , if you ask me. But it's not her model career I want to focus on. No, it's her personal style. I love her ability to dress colorful everyday. I love the fact that she mixes prints and colors, and still makes it match. Generally I just love everything about Caroline Brasch Nielsen. Therefore, she's on my list of the most inspiring women. 
If you want to, you can follow her on instagram @caroline_brasch 


FOLLOW ME ON BLOGLOVIN'

9 kommentarer:

  1. Elsker dine women indlæg. Sååå inspirerende! <3

    SvarSlet
  2. Tak søde Katrine! Det glæder mig :D

    SvarSlet
  3. Kan ikke være mere enig med dig! :)

    bysoniablog.blogspot.dk

    SvarSlet
  4. Hun er virkelig smuk og stilet ja :) Er ret vild med disse women-indlæg, de er rigtig hyggelige og personlige!

    clumsysilhouette.blogspot.dk

    SvarSlet
  5. Hun er så køn og har en fantastisk stil!

    SvarSlet