Bag//Balenciaga. Shirt//homemade. 

I dag er jeg iført min nye trøje, som jeg brugte hele dagen i går på at lave. Jeg postede tidligere på dagen et billede af den på instagram, og der kom ret hurtigt en masse kommentarer fra folk der ville vide hvordan den er lavet, så her har i får i lige lidt info: Jeg har købt nogle tørklæder på webshoppen e-scarf.dk, derefter har jeg brugt 2 af dem til at lave denne trøje af. Jeg har før syet tøj, så derfor havde jeg mønstret i hovedet, men ellers kan man købe et mønster i en stof butik, og man kan sikkert også finde et på nettet. 
En helt anden ting er, at jeg fra nu af begynder at skrive mine indlæg på både engelsk og dansk, da jeg har fået en masse nye læsere fra andre lande. 

Today I'm wearing my new shirt, which I made my self yesterday. This morning I posted a picture of the shirt on Instagram, and pretty fast a lot of people started to ask me questions about how it's made. 
I've bought some scarfs on the web shop e-scarf.dk. Afterwards I used 2 of them to make this shirt of. I'm used to make clothes, so i didn't use a pattern. Otherwise you can buy a pattern in most fabric stores, or maybe find one on the internet. 

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN'

23 kommentarer:

 1. Årh hvor er den pæn!

  bysoniablog.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Har du et direkte link til de tørklæder du har brugt? Den er jo alt for lækker den bluse!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den farve jeg har er desværre blevet udsolgt i mellemtiden :)

   Slet
 3. Jeg har flere gange overvejet at kaste mig ud i samme projekt! Måske jeg bare skulle gøre det? :)

  SvarSlet
 4. Du har ikke et link til et reelt mønster? Den er seriøst for lækker!

  SvarSlet
 5. SÅ FIN! har du link til dem i andre farver - gad godt nogle i sort og hvid? <3

  SvarSlet
  Svar
  1. her er sort og hvid : http://e-scarf.dk/partisaner-torklaede-i-hvid-og-sort.html

   Slet
 6. Hvor mange tørklæder har du brugt, til at lave denne fine trøje?

  SvarSlet
 7. Super flot trøje, vil du ikke lave et indlæg om hvordan du lavede den eller måske bare lave en skabelon man kunne sy efter? Eller et link (bare her i kommenataren) <3
  Den er SÅÅ flot ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg brugte som sagt ikke en skabelon, men man kan købe en skabelon til en normal langærmet trøje i de fleste stof butikker fx stof2000 :)

   Slet
 8. Vil du ikke lave et indlæg hvor du viser hvordan du har lavet denne fine trøje?:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg ikke lige planer om :-)

   Slet
 9. Hej Anna.
  Har selv købt nogle tørklæder derinde fra for noget tid siden, så jeg kunne sy sådan en trøje. Men når man folder selve tørklædet ud, så er midten bare ensfarvet, da det jo kun er rundt i kanterne der er mønster :-) derfor ville jeg høre hvad du har gjort for at få mønsteret til at dække hele "maven" og "ryggen"?

  SvarSlet
  Svar
  1. Da jeg skulle klippe kroppen ud (maven og ryggen) foldede jeg tørklædet på midten, sådan at det der var ens farvet ligesom kom ud i den ene side :)
   håber at det er til at forstå

   Slet
 10. synes ærligtalt at den er SÅ flot og herre godt lavet. men det er jo en vild efterligning af cecilies design, hvilke jeg ikke synes er ok..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også helt iorden at du syntes det :)

   Slet
 11. Hvor mange tørklæder brugte du til shortsene?

  SvarSlet