På søndag træder vi ind i december måned. Hele blogland er kommet i julehumør, bort set fra mig! 
Sagen er den at december måned er en meget stressende måned for mig i år, ikke fordi jeg skal tænke juleønsker, julegave køb, julepynt m.m. nej, jeg har nemlig andre planer i år!
I dag flytter jeg hjemme fra! Dette indebærer at jeg har pakket alle mine ting ned i flyttekasser, og at det hele er et stort rod. De næste par uger står derfor på udpakning af flyttekasser samt istandsættelse af lejligheden. 
Men dette er dog ikke det eneste min december byder på. Den 10. december fylder jeg 18 år, hvilket også er en ret stressende faktor for mig, jeg skal tage kørekort, søge SU og alle mulige andre skønne ting der medfører når man "træder ind i de voksendes rækker". Og så skal jeg selvfølgelig også holde fødselsdag! 
Men som i måske kan gætte jer til, når i kigger på billedet ovenover, så har jeg flere december planer! Den 17. december rejser jeg nemlig til Thailand med min kæreste, hvor vi skal holde jul (eller ikke holde jul...) Hvilket jeg glæder mig helt utrolig meget til! 
Når det så er sagt skal i selvfølgelig ikke snydes for lidt julestemning her på bloggen. En kær læser spurgte forleden efter en juleønskeliste, og det skal i selvfølgelig få snarest! 

My December is not a ordinary December this year. I'm moving from home, celebrating my 18th birthday and then I'm going to celebrate Christmas in Thailand with by boyfriend. But I can assure you that there will be a little time for Christmas here on the blog, and I will soon show you my Christmas wishes! 

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN'

18 kommentarer:

  1. Hvor lyder det som en spændende jul!

    byus2you.blogspot.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Det tror jeg bestemt også det bliver! <3

      Slet
  2. Ej hvor er jeg misundelig dog misundelig på du skal ned i varmen - det ville jeg ikke have noget imod. Håber du og din kæreste får en god tur og der venter os en masse eksotiske billeder med palmer og blåt vand ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh jeg glæder mig også! Glæder mig især også til at tage en masse smukke billeder til at vise jer her på bloggen <3

      Slet
  3. ej hvor er jeg dog misundelig * hovsa, haha

    SvarSlet
  4. Hvor er den bikini fra? :)

    SvarSlet
  5. Hvor gammel er du?

    SvarSlet
    Svar
    1. Som der står i teksten, så bliver jeg 18 om en uges tid ;)

      Slet
  6. Åh, selvom du får travlt, lyder det da til, at det bliver en lækker måned! :-)

    http://holocene2.wordpress.com/

    SvarSlet
  7. Hold nu op, en interessant, spændende og mindeværdig december måden for dig. Jeg håber du får en rigtig god jul selvom alt lige nu virker mega stressende. Alt held og lykke med det!

    Hvor gammel er din kæreste? :-)

    xx
    Julie
    // juliekirkeby.blogspot.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh ja, i sidste ende tror jeg nu også at det bliver en helt fantastisk måned!
      Min kæreste bliver 23 når jeg bliver 18 :)

      Slet
  8. Må vi ikke snart se din IM pour H&M køb? Haha, er ved at blive lidt utålmodig! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jo men det hele er umiddelbart pakket væk i flyttekasser... Jeg kan afsløre at jeg har købt en hvid tee og en blå tee med noget mønster på :)

      Slet
  9. Hvilket program bruger du til at redigere dine billeder og lave collager? :)

    SvarSlet