SKIRT AND KNIT


 Trøje//Acne. Nederdel//H&M. Sneakers//Nike 

Dagens outfit på en dejlig solrig dag. Jeg har idag været iført et af mine favorit forårs outfits, en blanding af en fin nederdel, en strik trøje og et par sneakers der pifter det hele lidt op. 
I øvrigt har jeg nu rundet mine 400 followers på bloglovin'!! Så humøret i dag er højt! Tak til alle jer dejlige smukke læsere der gider at tage jer tid til at føle min blog, læse mine indlæg og ikke mindst komme med alle jeres skønne kommentarer! Det betyder så ufattelig meget for mig. 

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN'

14 kommentarer:

 1. Jeg er også helt vild med kombinationen af en strik og en nederdel, hvilket må siges at være det perfekte sommerlook, når man bor i Danmark :)
  Og de lækre sneakers er en fin kontrast til det ellers feminine look!

  SvarSlet
 2. Vildt fint outfit, er vild med nederdelen :)

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare helt vildt fint!

  SvarSlet
 4. Jeg er så forelsket i din Acne sweater!

  SvarSlet
 5. Super fin blog du har dig! elsker outfittet. Ville du måske følges?
  knus http://annesophielynge.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Anne Sofie! :)
   Jeg skal nok kigge forbi :)
   knus

   Slet
 6. Hvordan har du lavet din header? Hvordan er det hele ens farvet?? den er vildt flot og kan slet ikke finde ud af det selv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Min header har jeg bare lavet i word, og så har jeg bare taget et screenshot af det :) sådan så det hele er ensfarvet har jeg gjort inde i det der hedder "skabelon" og så under det der hedder avanceret, så har jeg gjort alt Hvidt (undtagen skriften self)
   Håber det kunne hjælpe :)

   Slet
 7. Den nederdel er virkelig fin! Man skulle næsten tro, det var Isabel Marant. Jeg må straks afsted mod nærmeste h&m, man får aldrig nok blonder! :-)


  fuckingfabulousblog.blogspot.dk

  SvarSlet