BEFORE I TURN 18

BEFORE I TURN 18

(klik på items for link) 
Nedtællingen er nu så småt begyndt. Om små 7 måneder fylder jeg 18! Og der er dermed mange tanker og overvejelser der strømmer igennem mit hoved. Efter sommerferien begynder jeg at tage kørekort, til december flytter jeg hjemmefra. Tiden flyver jo afsted! 
På de 7 måneder jeg har tilbage i mit lettere "frie" liv, uden husleje, telefonregning og andre kedelige faste udgifter, har jeg nogle ønsker jeg skal have opfyldt! 
På denne kollage ser i de items jeg absolut skal eje inden jeg bliver 18! 
Balenciaga tasken er det største ønske, og jeg håber virkelig at jeg når at få sparret op til den! Så de næste par måneder bliver budgettet lidt stramt. Missoni bikinien har jeg ønsket mig i mange år, og håber virkelig at jeg får købt mig en hen over sommeren! Jer der følger mig på instagram, har måske allerede set at jeg har købt mig et matchende hårbånd? 
Et Balenciaga armbånd og nogle flere smykker fra Line&Jo skal der helt klart også tilføjes til smykkesamlingen! 

Hvad med jer, har i nogle specielle ønsker i absolut SKAL have opfyldt inden i bliver 18? 

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN'


10 kommentarer:

 1. Hvor flytter du hen!?

  Knus Cecilie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg flytter sammen med min kæreste i hans lejlighed (i nordsjælland)

   Slet
 2. Jeg bliver 18 om små 8 måneder, og jeg glæder mig!
  Der er nogle små ting som bare skal være i min garderobe og ting til når jeg en dag flytter hjemmefra. Bla., en masse smykker fra Line&Jo+Jane Kønig, så er der drømmen om en Celiné taske.. Og nogle stel fra Royal Copenhagen!

  Julie
  // falmetgraa.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. åh ja Royal Copenhagen kunne jeg også bruge mere af! fine ønsker Julie <3

   Slet
 3. Balenciaga er noget af det fineste!

  SvarSlet
 4. Lækre sager!
  Bare et lille tip så har newyorker (ikke lige så 'prestige'fyldt mærke, men jaja - det er billigt!) en bikini nærmest magen til. Den er i to farver, jeg købte selv en i en blåagtig farve, og synes endda de er finere end denne fra Missoni - og så sidder den altså skide godt! winwin! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. uh tak for tippet! så må jeg lige kigge forbi newyorker!! :D

   Slet
 5. Fine ting! Mine drømmekøb før jeg fylder 18 år, hvilket der heldigvis er halvandet år tid, er nok allermest en Balenciaga City, men ellers også en masse fine Line&Jo smykker, Acne track, et par helt simple Chanel ballerinaer, et herre-agtigt ur, hvid-riflet stel fra Royal Copenhagen og så sidst men ikke mindst en tatovering, selvom det jo faktisk først kan være når jeg er fyldt 18, og tattoo'en bliver kun hvis jeg på magisk vis får overvundet min skræk for nåle... Og så ville en lille lækker lejlighed i enten København eller London heller ikke gøre så meget, hvis jeg fik det til min 18 års!

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønne ønskter Natacha! får helt lyst til at udvide min ønskeliste, når jeg hører din! :D

   Slet