17/10/2014
MANGO // WINTER COLLECTION

I seriously love the new winter collection from Mango! The last couple of seasons Mango have kept on surprising me, and they have actually become my favorite high-street brand! Yet again, I love the styling of Daria Werbowy - and the gray sneakers has gone to the top of my wish list! 

10 kommentarer:

 1. Hej Anna,

  Dette spørgsmål har egentlig ikke noget med dette indlæg at gøre (udover at jeg ikke kunne være mere enig i, at Mango i DEN grad har fået stablet en fantastisk vinterkollektion på benene!!) - derimod ville jeg egentlig bare høre, hvilken størrelse du har den kakhi farvede kjole fra H&M i? ( http://www.annaengstroem.com/2014/05/blog-post_29.html ) :-)

  KH.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt kjolen i en str. 36 :-)

   Slet
 2. Vildt fed blog og elsker seriøst din stil. :) Har fundet din blog for nylig og det var heldigt! :)

  Jeg ville lige høre angående dine ultra fede 'læder' jeans fra Zara. Jeg er omkring de 160 cm og overvejer at købe dem i XS. Men mine lår er lidt bredde, så derfor ville jeg høre, hvis det er i orden at spørge, om hvordan de sidder på dig ved lårene? Er de stramme om lårene, og hvor stor er du rundt om låret?
  Har ret tit problemer med at bukser ikke passer mig ved lårene, så ville ikke købe dem, hvis jeg i forvejen ikke kan passe dem. Og så er det jo vildt irriterende at Zara er lukket på strøget! Ej hvor er det øv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tusinde tak, Olivia! Det glæder mig virkelig at høre!

   Først og fremmest - Whaaat! Er Zara lukket på strøget!? Det anede jeg ikke. Ved du tilfældigvis hvorfor?
   Angående bukserne, så er jeg selv omkring 160 cm høj og har str. xs. Dog har jeg det modsatte problem, da jeg har så tynde lår at nærmest ingen bukser kan sidde stramt på dem… Lige præcis disse bukser sidder faktisk forholdsvis stramt på mine ben, så jeg vil tro at du skal have en str. small.

   Hvis de bliver for lange kan man altid rulle dem lidt op, som jeg også altid gør med mine. selvom det kan være lidt besværligt når der er lynlås bag på. Det er dog ikke umuligt :-)

   Slet
  2. Det var da så lidt! Syntes du skulle have lidt ros for den fine blog. :)

   Neeeej vidste du det ikke? Ej! De er i gang med renovering, så bare rolig de kommer tilbage til foråret 2015! Bare irriterende, da der er lang tid til. Nu skal man jo til at købe på nettet, hvor fragt koster 50 kr!!

   Ej jeg ville hellere have tynde lår, end lidt bredde. Altså jeg har lige målt og jeg er 51 cm rundt om låret. Vil du evt. kunne tjekke ud fra de 51 cm om jeg måske kunne krybe mig dem? :) Typisk med tykke lår, da jeg i forvejen er undervægtig. :) Kan aldrig finde et par bukser der sidder godt, men de bukser fra Zara; EJ hvor er de dog bare fede.
   - Øvøv, så skal jeg godt nok rulle dem meget op, tror jeg..

   Haha undrede mig også hvordan du kunne rulle dem op, med den lyslås bag på. Det ser dog godt ud alligevel! :)

   Slet
  3. Pyha, troede lige de var lukket permanent!

   Altså jeg får mit lår til at være 40cm, så jeg tror ikke at du vil kunne være i en str xs. Men ja, prøv en str small :-)

   Slet
  4. Haha nej bare rolig! :) Der er også bare så mange mennesker inde i Zara every day, så jeg tror det ville være dumt at gøre, hvis de gjorde ahha. :)

   Okay, tak for hjælpen! :)

   Slet
  5. Haha, det var det jeg tænkte :-)

   Det var så lidt. Håber du kan passe dem!

   Slet
  6. Tak, håber jeg også. :)

   Slet
  7. Hvor har I målt på jeres lår? :-)

   Slet