Dette indlæg er egentlig en kombination af to forskellige indlæg jeg har haft i tankerne. For det første er der nogle af jer der har spurgt ind til billeder af min lejlighed og for det andet er der også en del der har efterspurgt billeder af det tøj jeg købte på loppemarked i søndags.
I får derfor dette billede - et billede af min stue, eller en del af den i hvertfald, den anden del har i set hvor at mit skrivebord står og mine kopperspejle hænger på væggen. Ellers kan i se det HER!
Bukserne jeg har på i dag, er nogle jeg købte på loppemarkedet i søndags, og er nogle som jeg købte af designeren Susanne Rützou fra hendes eget mærke. Toppen er gammel og er fra Zara.
Resten af tøjet vil komme løbende i form af forskellige outfit indlæg, så stay tuned!

This is actually a combination between two different post I had in my mind for you. First of all, some of you has asked for pictures of my apartment, and second there have been a request for pictures of the clothes I bought last sunday at the clothing bazar. 
That's why you get this picture of my living room, or a part of it. The other part can you see right HERE!
I bought the pants I'm wearing on the clothing bazar last sunday. I bought them from the danish designer Susanne Rützou from her own brand. The top I'm wearing is old and from Zara. 
Stay tuned for more pictures of what I bought last sunday! 

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN'

2 kommentarer:

  1. Fede bukser :) Ved du om man kan købe dem et sted? Kh. Malene

    SvarSlet
  2. Tak Malene, det ved jeg desværre ikke om man kan :-)

    SvarSlet