Dette er vel egentlig et obligatorisk indlæg, når man er blogger? Mine læsere skal da i hvert fald ikke snydes. For mig har 2013 været et fantastisk år! De seneste par dage har jeg prøvet at sidde og tænke tilbage på det forgangende år, og jeg må faktisk indømme at jeg er en smule splittet... På den ene side er der sket mange ting, på den anden side er alt egentlig ved det gamle. 

Jeg startede året ud med at byde min nye lillesøster Ellen velkommen til verden d. 7. januar - en begivenhed der har præget mit år en del. Hun er min lille engel, som betyder alverden for mig! En sjov oplevelse at få en lillesøster i en alder af 17 år, kan jeg godt fortælle jer! 
Kort efter fødslen af min lillesøster, skete der noget skelsættende for bloggen her. Navnet blev ændret fra "What to wear?" til "Shit and Chanel" En beslutning der viste sig at være klog. Fordi en gang i løbet ad foråret begyndte læser antallet at stige gevaldigt! 
En dag i juni måned vågnede jeg op for at tjekke min blog statestik. Noget drastisk var sket - jeg havde over det seneste døgn fået 200 nye followers. Sillewho havde anbefalet min blog!! 
I august startede 2.g - Det år der efter sigende skulle være det hårdeste. Dette kan jeg indtil videre kun bekræfte! Alligevel fløg efteråret afsted og pludselig var det december. December måned var den måned jeg fyldte 18 år, måneden hvor jeg flyttede hjemmefra, måneden hvor jeg tog på min første rigtige rejse uden mine forældre, nu som "voksen" 
Og dog sidder jeg her med følelsen om at alting er ved det gamle, hvilket nu egentlig er en meget rar følelse? I 2013 gik jeg i gymnasiet ligesåvel som i 2012, jeg havde de samme venner som 2012 og sidst men ikke mindst den samme kæreste, som jeg igen kunne kysse nytårsaften, lige så vel som i 2012. 

Jeg håber at i alle er kommet godt ind i det nye år, og fik fejret aftenen igår med et brag! Jeg takker fra aller dybest i mit hjerte over at i gider at læse med, og jeg ser frem til at dele et forhåbentlig ligeså godt år med jer, her på Shit and Chanel!

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN'

6 kommentarer:

 1. Jeg er virkelig vild med din blog, og glæder mig til at følge dig i det nye år også :) Held og lykke med alting!

  SvarSlet
 2. Din blog er så skøn, Anna! (:
  Kald mig bare sær, men elsker altså også at høre, dine bud på dens succes.

  Rigtig godt nytår!
  http://theluxuryfactor.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Xenia! Det er altid så dejligt med lidt ros :D

   Ja, det er nok det sværeste spørgsmål - til trods for at jeg selv engang søgte svaret hos mange andre populære bloggere.... Jeg overvejer faktisk lidt et helt indlæg hvori jeg prøver at lave en slags "guide" til en succesrig blog.
   Men for at svare kort må jeg nok sige at man skal lægge megen tid og tanker i hvert indlæg, så det ikke er så tilfældigt samt gøre noget ud af sine billeder! Og ellers så handler det om at gøre folk opmærksomme på en, altså via kommentere på andres blogs, samt linke til sin egen - præcis lige som du lige har gjort :)

   Slet
  2. Det lyder rigtig spændende med sådan et indlæg. Det appellerer sikkert til rigtig mange af dine læsere også (: Jamen så vil jeg gå i krig med de tips, du kom med der. Mange tak!

   Slet
  3. Ja det er lidt det jeg tænker :)
   og det var da så lidt!

   Slet