Undskyld for stilheden her på bloggen de seneste par dage! Jeg havde egentlig forberedt en masse blog indlæg til jer, men desværre skete der det, at min computer brød sammen sidste weekend - hvilket i øvrigt har taget den del af mit humør fra mig! Utroligt hvor "nøgen" man kan føle sig uden sin computer? Anyway, så er computeren nu til reparation, og jeg må nøjes med at låne min kærestes. Men det er jo heller ikke så vigtigt... I tirsdags ankom jeg nemlig til Thailand, en ferie jeg har ventet længe på! Vejret er skønt, og jeg har indtil videre tilbragt dagene på stranden med en drink i hånden. Jeg håber i har det skønt derhjemme, og forhåbentlig er ved at komme i julestemning! 

First of all I want to say sorry for the silence here on the blog! Last weekend the worst thing happend - My computer broke down! It's actually scary how naked you feel without your computer? 
Anyway that's not the subject I want to write about in this post... This Tuesday I arrived to Thailand with my boyfriend! A vacation I've been waiting for in a while! The weather is nice, and all I do, is laying on the beach with a drink in my hand.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN'

4 kommentarer:

 1. Jeg kender kun alt for godt den foenemmelse!! Jeg har min pc til rep. for anden gang på en måned, fordi de ikke kan finde ud af at lave den, så det er mere end 1,5 måned siden jeg har haft min egen pc sådan rigtig i mere end én uge! :( Jeg har derfor også flyttet en al mit skolearbejde, blogarbejde og billeder frem og tilbage, og i den forbindelse mistede jeg også lidt skolearbejde, så du kan tro jeg er træt af det :( Især når eksamenerne er lige om hjørnet!
  Så jeg tillader mig at missunde din ferie lidt (læs: meget)! Nyd det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så forfærdelig irriterende! jeg opgav med det samme alt skole arbejdet og brugte undskyldningen "har ingen computer" haha.
   Men ja, det er dejligt at komme lidt væk, du kan tro jeg nyder den Ida :)

   Slet
 2. ååååh hvor er du bare skide pæn!
  hvor er dine shorts fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak Clara <3
   Det er faktisk min venindes, som jeg har lånt, og hun har vidst købt dem i syd Frankrig, så de har ikke rigtig noget mærke... Men jeg ved dog at de har nogle ligende i Zara hvor der også er blonde forneden, dér er stoffet bare ikke silke

   Slet