Nogle læsere har på det seneste spurgt ind til min tattoo, derfor får i dette indlæg. Jeg fik i februar lavet denne tattoo da jeg var i Prag med nogle veninder. Pilen står for mit stjernetegn, skytten (det ville være lidt overkill med både bue og pil!) Grunden til at i ikke har set så meget til den her på bloggen, er at den er placeret på indersiden af min arm, som jo ikke lige er det sted på kroppen man viser mest frem. Dog er jeg rigtig glad for at jeg valgte det sted, da den er nem at skjule og samtidig også meget diskret. Umiddelbart ser den meget sort ud på billedet, på grund af effekten, men det er den altså tvært imod. Inde i selve pilen har jeg nemlig fået lavet en masse lyse skygger, som også er med til at gøre at den ser meget feminin og enkel ud live. 

Some of you readers have asked me about my tattoo. I got it in February, when I was in Prag with some of my girlfriends. The arrow stands for my Zodiac sign, the Sagittarius (it would be a bit overkill if I got bow too!) The reason why I haven't showed you before, is because it's placed on the inside of my arm, which is a difficult place on the body to show. 
It seem a bit dark on the pictures, but actually it's very bright and filled with light shadows on the inside, which makes it very simple and feminine. 


FOLLOW ME ON BLOGLOVIN'

5 kommentarer:

 1. Ej hvor er den flot!!! Og det samme er din top, hvor er den fra?? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) den er fra et mærke der hedder silence & noice, men den er købt i en secondhand butik :)

   Slet
 2. Virkelig fed! Gid jeg var gammel nok til at få en :)
  Tag gerne et kig: Astrid-thetrueme.blogspot.dk/

  SvarSlet